Viser alle 29 resultater

Postkasse stickers

Postkasse stickers med figurer og navne

Er du på udkig efter en af de populære postkasse stickers? Så har vi et stort udvalg af familie stickers, hvor du selv sammensætter din egen familie og gør din postkasse personlig. Det er også muligt at et lave navneskilt med navn og husnummer.


Postkasse stickers

Postkasse stickers med tekst og figurer

Kunne du tænke dig en unik og anderledes postkasse, som vil bringe smilet frem i folk?
Med disse postkasse stickers personliggøre man sin postkasse ved feks. at vælge figurer til familiemedlemmerne samt husdyrene, som passer bedst til hver enkelt person. Vi har bl.a. en traditionel familie sticker, men tilbyder også superhelte, pirater, halloween og mange andre sjove figurer.

Du kan også vælge et mere enkelt design kun med skrift eller husnummer. Ved at vælge en postkasse sticker kan du sørge for, at postvæsenet altid kan se, hvem der bor på adressen. Dette er blevet et lovkrav i Danmark.

Vores postkasse stickers er nemme at sætte på postkassen, men der medfølger alligevel en gratis vejledning til, hvordan den påføres helt korrekt.

Selv hvis i er en familie med forskellige efternavne, kan dette lade sig gøre. Du er helt selv designeren af din egen postkasse sticker, og sammensætter selv skiltet med forskellige grafiske detalter, navne, figurer og husnummer.

Har du specifikke ønsker til fx. til navneskilt, kan du altid skrive til os. Vi prøver altid på, at imødekomme vores kunders ønsker og behov på bedste vis.

Hos Smartstickers arbejder vi med en høj kvalitet, og du vil derfor ikke fortryde at bestille din sticker igennem os.