Viser 1–30 af 201 resultater

Fra: 139 kr
Fra: 139 kr
Fra: 159 kr
Fra: 149 kr
Fra: 129 kr
Fra: 129 kr
Fra: 139 kr
Fra: 169 kr
Fra: 159 kr
Fra: 149 kr
Fra: 129 kr
Fra: 129 kr
Fra: 149 kr
Fra: 99 kr
Fra: 179 kr
Fra: 159 kr
Fra: 139 kr
Fra: 139 kr
Fra: 149 kr

Wallstickers til børn

Wallstickers til piger, drenge og baby

Et børneværelse skal være sjovt, lærerigt og indbydende. Dine børn skal med andre ord have lyst til at opholde sig på værelset og føle sig inspireret til leg og sjov. Wallsticker til børn er den perfekte løsning til at dekorere både et pænt og underholdende børneværelse. Med sjove, søde, barnlige og skøre wallsticker til børn kan du eller dit barn personliggøre rummet. Vi har et bredt udvalg af sjove stickers til alt fra babyværelset og børneværelset til teenageværelset - både til piger og drenge. Udforsk udvalget her på siden, og find inspiration til indretning af børneværelset.

Wallstickers til børneværelse - opdag et bredt udvalg

Wallstickers med gamer, aber, navn med stjerner, dyr, racerbaner, sjove tekster - du finder virkelige noget for enhver smag i vores wallstickers til børn kategori. De kommer alle i utrolig mange farver, hvilket også gør det let at holde sig til et farvetema på børneværelset. Det er altid muligt at få det ønskede motiv i netop dit barns yndlingsfarve. Klistermærkerne er nemme at sætte på væggen og af god kvalitet, så de bliver siddende. 

Wallstickers til baby i den første tid

Så længe dit barn er helt lille, er det op til dig at indrette rummet. Det kan gøres på mange søde og sjove måder. Med wallsticker giver du rummet et personligt præg og giver dit barn noget at se på. Når babyen bliver stor nok, er der helt sikkert god stimulering i at se på de fine baby wallstickers.

Se alle wallstickers til babyværelset her, og personliggør rummet efter lige din smag. Vi har alt fra søde citater og navne motiver til bamser og nuttede dyr.

Seje og sjove wallsticker til drenge

Drengeværelset skal emme af seje biler, monstre, fodbold, superhelte, sjove citater og gaming for alle pengene. Lige meget hvad der er favoritten, så finder du en super fedt sticker til din drengs hobby, sportsgren eller interesser.

Wallsticker til pigeværelset - søde, sjove og fine

Pigeværelset kan også bære præg af interesser som fodbold, gaming og superhelte. Men vi byder også på wallsticker med f.eks. heste, sommerfugle, skyer og stjerner. Disse er perfekte til det tøsede pigeværelse, men kan lige såvel også pryde drengeværelset. 

Bestil dine vægklistermærker hos SmartStickers. Vi sender for kun 29 kr. og leverer altid hurtigt indenfor 1-3 dage. Der er altid tilfredshedgaranti på vores produkter!