Vejledning

Vigtigt! Når du modtager din wallsticker!

Når du modtager din wallsticker, skal du som det første pakke den ud af røret og tjekke, at den er i overensstemmelse med din bestilling. Derefter lægger du wallstickeren fladt ud og sådan skal den ligge i et døgn inden opsætning.

Det er meget vigtigt, at rengøre overfladen hvor din wallsticker skal sidde. Overfladen vaskes evt. med grundrens efterfulgt af rent vand. Tør efter med en klud og lad overfladen tørre færdig i et døgn.

Test altid din væg med den vedlagte prøve (kan opsættes direkte uden malertape), uanset hvilken vægtype wallstickeren skal sidde på. Derefter er du klar til at sætte din wallsticker op.

Er din wallsticker meget stor, er det en fordel, at der er flere om at sætte den op.

Nymalede vægge skal tørre ca. 3 uger.

Tape og plastikkort medfølger.

Wallsticker vejledning del1

Læg din wallsticker på et bord med bagsiden (det hvide papir med tern/skrift) opad og brug det medfølgende plastikkort til at skrabe med et jævnt tryk fra midten og ud over hele bagsiden. Wallstickeren skal sidde godt fast på overføringstapen.

Wallsticker vejledning del2

Sæt wallstickeren op med malertape i hjørnerne og tjek om motivet hænger lige (brug evt. vaterpas på wallstickeren – ikke overføringstapen). Når det hænger lige, skal der sættes malertape hele vejen ned gennem midten.

Wallsticker vejledning del3

Fjern tapen i den ene side og læg den halve side ind over midten, uden at lave et buk.

Wallsticker vejledning del4

Træk langsomt i det ene hjørne af bagsiden, med en vinkel på 180 grader (så fladt som muligt). Det er vigtigt at sikre sig, at hele wallstickeren bliver siddende på den gennemsigtige overføringstape, når du trækker bagsiden af – hvis dette ikke sker, skal du gnide lidt mere på det sted, som ikke blev siddende.

Tip: Sæt et stykke malertape i hjørnet, for at holde overføringstapen oppe.

Wallsticker vejledning del5

Klip stykket af den hvide bagside.

Wallsticker vejledning del6

Før halvdelen af overføringstapen over på den anden side, hvor den holdes udstrakt lidt over overfladen, så den ikke klistrer fast. Samtidig gnides der fra midten af malertapens kant og ud til siderne, indtil overføringstapen lægger på overfladen.
Pas på folder og luftbobler.

Wallsticker vejledning del7

Fjern det sidste malertape og gentag derefter beskrivelsen til punkt 4.

Wallsticker vejledning del8

Gentag beskrivelsen fra punkt 6, dog uden malertape.
Skrab grundigt over det hele for at sikre, at wallstickeren sidder godt fast på overfladen.

Wallsticker vejledning del9

Træk langsomt i det ene hjørne, med en vinkel på 180 grader (så fladt som muligt). Det er vigtigt at sikre sig, at hele wallstickeren bliver siddende på overfladen, når du trækker overføringstapen af – hvis dette ikke sker, skal du gnide lidt mere på det sted, som ikke blev siddende.

Tillykke med din nye wallsticker!
Send evt. et billede til os af det endelige resultat 🙂