Viser 1–30 af 32 resultater

Fra: 129 kr
Fra: 109 kr
Fra: 149 kr
Fra: 149 kr
Fra: 139 kr
Fra: 149 kr
Fra: 149 kr
Fra: 149 kr
Fra: 149 kr
Fra: 149 kr
Fra: 149 kr
Fra: 149 kr
Fra: 149 kr
Fra: 149 kr
Fra: 149 kr
Fra: 149 kr
Fra: 149 kr
Fra: 149 kr
Fra: 149 kr
Fra: 139 kr
Fra: 149 kr
Fra: 149 kr
Fra: 149 kr
Fra: 189 kr
Fra: 149 kr

Wallstickers med kærlighed

Citater om kærlighed på væggen

Der findes mange typer pynt og kunst, der kan live et rum op. Én af dem er wallstickers med tekster om kærlighed. Disse er især blevet populære i de senere år. Hvem vil ikke gerne mindes om glæde og kærlighed? Ved et blik på væggen inden man går i seng. Mens man sidder med sit barn i børneværelset. Eller når man står i køkkenet og til bereder familiens aftensmåltid. Citater om kærlighed på væggen bringer stor glæde og får folk til at smile og live op. Desuden kan de også være meget dekorative og fuldende stilen i rummet på en helt perfekt måde.

I vores udvalg af vægklistermærker finder du mange forskellige citater om kærlighed. Der er helt sikkert et godt kærligheds citat, der passer lige til dig og dine følelser. Find din favorit kærligheds tekst herinde i vores sortiment!

Citater om glæde i hvert et rum

Står du overfor at indrette din bolig på ny? Måske skal et af dine rum have en make-over? Eller måske er du flyttet i en ny lejlighed? I stedet for at investere i dyre malerier kan du pryde dine hvide vægge med dekorative og helt unikke love citater.

Klistermærker til væggen med citater kærlighed kan bruges i ethvert rum i boligen. Det kan være i køkkenet, hvor du og resten af familien hver dag bliver mindet og glæden ved at lave mad sammen, bruge tid sammen og hygge med hinanden. Citaterne kan f.eks. være "Seasoned with love" eller "Where there is food... there is love", 

En god tekst om kærlighed kan også pynte på væggen i soveværelset. Her ser man det hver eneste aften, inden man går i seng. Det kan hænge over sengen for at minde hinanden om kærligheden, selvom dagen har været hård eller træls. En god kærlighedstekst kunne være "P.S. I love you", eller "All you need is love".

En tekst om kærlighed over sofaen danner også ramme for gode stunder med familien. Teksten kan være alt fra "Home is where the heart is" til "Family, Where life begins and love never ends". 

I børneværelset kan du også pynte væggen med en sød tekst om kærlighed. Både for at minde dig selv om, hvor højt du elsker dit barn. Men også for at vise det til andre og til dit barn. Det kunne f.eks. være "I love you to the moon and back again" med små måner, stjerner og hjerter omkring. Denne wall sticker er både utrolig sød og dekorativ. 

Vægklistermærker med tekster om kærlighed

Kærligheds tekster på væggen er blevet en populær form for vægdekoration. I vores udvalg finder du utrolig mange tekster om kærlighed. De er både søde, unikke og sjove. Der er en god tekst for enhver smag. Som passer til at hænge enten over sofaen, hen over en skænk, i køkkenet, i soveværelset over sengen eller på væggen i børneværelset. 

Citaterne fås i mange forskellige farver, så du kan få teksten i lige den farve, som passer ind i din indretning. De kan også bestilles i et væld af forskellige størrelser. Afhængigt af om du vil dekorere hele væggen eller kun en mindre del af den. 

Vi tilbyder tilfredshedgaranti på alle vores produkter og leverer altid hurtigt indenfor 1-3 dage.